[cws-row cols=431 id=”cols431″][col span=9][cws-widget type=text title=””]

Svet je prepun ljudi punih volje. Jedni su puni volje da rade, a drugi su puni volje da im prepuste da rade“ Ljudski resursi su najveća vrednost kompanije.
Robert Frost

 

Ljudski resursi

 

Pravi poslodavac zna koliko je potrebno uložiti pažnje i vremena da se pronađe radnik koji odgovorno i motivisano radi i doživljava kompaniju kao svoju. Takav poslodavac zna koliko je neophodno negovati profesionalan odnos prema selekciji i regrutaciji zaposlenih i kontinuirano ulagati u znanja koja omogućavaju da se lakše, brže i efikasnije nađe adekvatan radnik, da se efektivno uvede u posao i zadrži na istom.
Seminari iz oblasti ljudskih resursa su namenjeni svima koji žele da pronađu najkvalitetnije osoblje za svoje kompanije.
Tehnike regrutacije i selekcije kadrova

 

Za svaku kompaniju je od velike važnosti da pronađe i odabere prave ljude. Postaviti pravu osobu na pravo mesto predstavlja odgovoran i izazovan proces.

 

Želite da naučite:

  • Kako napraviti oglas koji će privući prave i kvalitetne kandidate?
  • Kako odabrati tehnike za procenu kandidata?
  • Koje korake treba sprovesti prilikom selekcije odgovarajućih kandidata?

 

Kompanijama koje prepoznaju važnost dobre organizacije ljudskih resursa ovaj seminar omogućava da steknu praktične veštine i znanja na ovom polju, kako da organizuju i kako da u potpunosti realizuju regrutaciju i selekciju kandidata.
Dubinski intervju kao najvažniji alat selekcije kadrova

 

Mišljenja, stavove, ponašanja i navike kandidata je potrebno istražiti ako želimo da imamo uz sebe kvalitetnog saradnika. Želite da naučite kako da postavite osetljiva pitanja i da se fleksibilno prilagodite kandidatu kako biste dobili detaljan uvid u dubinsku strukturu i dinamiku ličnosti kandidata? Učestvovanjem na našem seminaru radite na razvoju praktičnih veština vođenja dubinskog intervjua, koji predstavlja jedinstvenu i nezamenljivu tehniku u proceni potencijala pojedinaca zainteresovanih za specifične pozicije u Vašoj kompaniji.
Veštine dizajna i realizacije edukativnog seminara

 

,,Reci mi i ja ću zaboraviti. Pokaži mi i ja ću zapamtiti. Uključi me i ja ću razumeti.”

Konfučije

 

Osmisliti i stvarno preneti na druge ono što znamo, na produktivan i zabavan način predstavlja umeće.

Kako doprineti da svaka osoba bude osposobljena za dalji razvoj?

Kako da dođemo od iskustva do rezultata?

Koje metode i tehnike treba primeniti kako bi se kreirale i realizovale interaktivne edukacije?

Sve to Vam pruža edukacija na temu “Ljudski resursi” koju sprovodi Pegasus Centar.

[/cws-widget][/col][col span=3][/col][/cws-row]