Upoznajte naš tim

Filip Tasic

Filip Tasić
Msc Psiholog, HR konsultant, Psihoterapeut

Filip Tasić je osnivač i direktor Pegasus Centra. Završio je Fakultet za Pravne i Poslovne studije, dr Lazar Vrkatić, gde je stekao diplomu master psihologa. Dve godine studija proveo je na Univerzitetu u Americi (Drake University, Des Moines, Iowa). Nakon fakulteta, završio je Specijalističku edukaciju za psihoterapeuta grupnog-analitičara i bavi se integrativnom psihodinamski orijentisanom psihoterapijom. Sedam godina proveo je radeći u HR agenciji Centar za komunikaciju Bjanko, gde je stekao iskustvo Senior HR konsultanta. Najviše voli da radi psihoterapiju i edukacije, gde je u direktnom i intezivnom kontaktu sa ljudima. Svojom harizmom i stručnošću, uspeva na interesantan način da prenese svoje znanje i pomogne ljudima u razvoju njihovih potencijala i prevazilaženju problema. Svoje slobodno vreme voli da provodi sa porodicom i prijateljima, a naročito sa svojom decom.  Bivši je profesionalni sportista i rekreativno se bavi sportom.

Vanja Milovac
Psiholog, HR konsultant, TA edukant

Vanja Milovac je završila osnovne studije psihologije na Filozofskom fakultetu, gde trenutno završava i master studije. Edukant je prve godine psihoterapijske edukacije iz Transakcione analize. Tokom studija dve godine je radila kao odbojkaški trener sa decom uzrasta od 7 do 12 godina, zbog čega se i odlučila za razvojno-pedagoški modul na fakultetu. Najviše je zanima rad sa decom i mladima, kao i psihodijagnostika, odnosno psihološko testiranje, u čemu bi i želela da se usavršava. Pored toga, izražava posebno interesovanje za oblasti sportske psihologije i psihoterapije. Vanja je komunikativna, empatična, harizmatična, kreativna i radoznala osoba, spremna da se usavršava i uči. U slobodno vreme voli da se druži i provodi vreme sa porodicom i prijateljima, voli šetnje i boravak u prirodi. Pored odbojke omiljeni hobi joj je fotografija.

darja radovic

Darja Radović
Msc Psiholog, TA savetnik

Darja je završila master studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, sa kliničko-psihoterapijskim usmerenjem, gde trenutno pohađa i doktorske studije. Edukovana je iz transakciono analitičkog i integrativnog pristupa psihoterapiji, ACT-a (terapija posvećenosti i prihvatanja), Šema terapije i REBT terapije. Poseduje višegodišnje iskustvo u psihološko-savetodavnom i psihoterapijskom radu sa raznim psihološkim problemima kliničkog i nekliničkog domena, koje je stekla angažmanom u Centru za ratnu traumu u Novom Sadu. Pored iskustva u radu sa problemima poput anksioznosti, depresije, raznih vrsta nasilja, obučena je za rad sa ratnim veteranima, osobama sa traumatskim iskustvom, kao i rad sa počiniocima nasilja u partnerskim odnosima. Bila je i realizator psihoedukativnih radionica za roditelje dece sa smetnjama u razvoju. Zaposlena je u Centru za Socijalni rad u Vrbasu. Ima iskustvo u radu sa decom i mladima, odraslima i sa starima. Njeno ukupno radnо iskustvo u pružanju psihološke pomoći je duže od deset godina. U slobodno vreme voli da slika i čita.

Marijana Vitorović
Psiholog, HR konsultant, TA savetnik

Marijana Vitorović završila je osnovne studje psihologije na Filozofskom fakultetu, gde trenutno završava i master studije. Primarno usmerenje bila joj je klinička psihologija, ali se tokom studija zainteresovala i za oblast upravljanja ljudskim resursima. Pored toga, trenutno je na četvrtoj godini psihoterapijske edukacije iz Transakcione analize. Radila je u Pegasus Centru godinu dana i ostala kao honorarni saradnik na određenim projektima. Trenutno radi u Užičkom Centru za socijalni rad kao stručni saradnik. U slobodno vreme voli da se druži i putuje sa prijateljima.

Tea Milosev Pegasus

Tea Ganić
Psiholog, Psihoterapeut

Tea Ganić je diplomirani psiholog. Diplomu je stekla na Fakultetu za Pravne i Poslovne studije, dr Lazar Vrkatić. Tea je sistemski je porodični psihoterapet po orijentaciji. Svoje radno iskustvo otpočela je u Centru za prevenciju narkomanije Emprona, gde je radila sa mladim ljudima, što je kasnije motivisalo da upiše psihoterapijsku edukaciju. Nakon toga radila je poslove koji se tiču marketinga, istraživanja tržišta, organizacije poslovanja, kao i na poslovima regrutacije i selekcije. U Pegasus Centru, fokusirana je na porodičnu psihoterapiju, a takođe je zadužena za držanje edukacija i radionica za naše klijente u Beogradu. Tea svoje slobodno vreme provodi sa decom i porodicom. Vrlo je velika šansa da ćete je sresti kako uživa u čarima Save na svom čamcu.