Upoznajte naš tim

Filip Tasic

Filip Tasić
Direktor Centra, Msc Psiholog, HR konsultant, Psihoterapeut

Filip Tasić je osnivač i direktor Pegasus Centra. Završio je Fakultet za Pravne i Poslovne studije, Dr. Lazar Vrkatić, gde je stekao diplomu Master Psiholog. Dve godine studija proveo je na Univerzitetu u Americi (Drake University, Des Moines, Iowa). Nakon fakulteta, završio je Specijalističku edukaciju za psihoterapeuta grupnog-analitičara. Sedam godina proveo je radeći u HR agenciji Centar za komunikaciju Bjanko, gde je stekao iskustvo Senior HR konsultanta. Na hrabar i odvažan korak da osnuje Pegasus Centar, odlučio se sa idejom da na moderan i stručan način, zasnovan na dugogodišnjem iskustvu, utiče na poboljšanje organizacione kulture u kompanijama u Srbiji. Uživa u izazovima i dinamici koje karakterišu njegov posao, energičan je i voli da je u pokretu. Najviše voli da radi psihoterapiju i edukacije, gde je u direktnom i intezivnom kontaktu sa ljudima. Svojom harizmom i stručnošću, uspeva na interesantan način da prenese svoje znanje i pomogne ljudima u razvoju njihovih potencijala. Svoje slobodno vreme voli da provodi sa porodicom i prijateljima, a naročito sa svojom decom.  Bivši je profesionalni sportista i rekreativno se bavi sportom.

Jovana Stojiljkovic Pegasus

Jovana Stojiljković
Psiholog, HR konsultant, Psihoterapeut (u edukaciji)

Jovana Stojiljković završila je studije poslovne psihologije na Fakultetu za Pravne i Poslovne studije Dr. Lazar Vrkatić. Trenutno privodi kraju master studije na istom fakultetu. Obavljala je razne prakse u oblasti upravljanja ljudskim resursima, te je na petoj godini studija sprovela  praksu u Pegasus Centru, nakon čega smo nastavili saradnju. Na početku svojih studija bila je u Americi preko Work and Travel programa, gde je usavršila engleski jezik. Najviše joj pričinjava zadovoljstvo poslovi usko vezani za oblast upravljanja ljudskim resursima. Trenutno pohađa edukaciju iz Sistemske porodične psihoterapije. Svoje slobodno vreme provodi sa porodicom i prijateljima. 

 

 

Ivana-Furundzic

Ivana Furundžić
Psiholog, Psihoterapeut (u edukaciji)

Ivana Furundžić je diplomirani psiholog i psihoterapeut u edukaciji, i radi po modelu Integrativne Psihoterapije kao i Internih Porodičnih Sistema (IFS). Psihologiju je diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.
Radila je na brojnim projektima u okviru Novosadskog humanitarnog centra, kao psiholog, trener, edukator i koordinator volonterskih grupa. Pružala je i podršku kao član Centra “Srce”, Centra za prevenciju suicida i emocionalnu podršku. Devet godina radi i u okviru kompanije First Beat Media, kao Assistant Manager, vodeći i organizujući funkcionisanje tima za korisničku podršku.Ivana trenutno živi i radi u Novom Sadu. Privlače je putovanja, i tri godine je provela živeći i radeći u Barseloni (Španija). Voli prirodu, uzgaja mali vrt na svom balkonu, i uživa u vremenu sa porodicom i prijateljima.
 
 
 
 
Tea Milosev Pegasus

Tea Milošev
Psiholog, Psihoterapeut (u edukaciji)

Tea Milošev je po struci Diplomirani Psiholog. Diplomu je stekla na Fakultetu za Pravne i Poslovne studije, Dr. Lazar Vrkatić. Sistemski je porodični psihoterapet u edukaciji, na Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu. Svoje radno iskustvo otpočela je u Centru za prevenciju narkomanije Emprona, gde je radila sa mladim ljudima, što je kasnije motivisalo da upiše psihoterapijsku edukaciju. Nakon toga radila je poslove koji se tiču marketinga, istraživanja tržišta, organizacije poslovanja, kao i na poslovima regrutacije i selekcije. U Pegasus Centru, fokusirana je na porodičnu psihoterapiju, a takođe je zadužena za držanje edukacija i radionica za naše klijente u Beogradu. Tea svoje slobodno vreme provodi sa decom i porodicom. Vrlo je velika šansa da ćete je sresti kako uživa u čarima Save na svom čamcu.