Video

Naša psihološkinja Božica govorila je o profesionalnoj orijentaciji za Novosadsku Televiziju. Profesionalna orijentacija je jedna od usluga Pegasus Centra koja podrazumeva stručnu pomoć u odabiru škole, fakulteta, zanimanja. U profesionalnoj orijentaciji procenjujemo interesovanja, inteligenciju i ličnost osobe, i dajemo predloge i sugestije o budućem školskom i profesionalnom usmerenju.

U emisiji Biber savetovali smo mlade kako da na što bolji način uplove u poslovni svet i započnu uspešnu karijeru. Govorili smo o pisanju CV-ja, davali savete kako se pripremiti za razgovor za posao,  ali smo takođe podelili i lične primere.

Naš psiholog Filip Tasić i sociolog Vladimir Nikitović o globalnom padu nataliteta i kod nas u emisiji “Dobar dan” RTV Pink.

Mali deo atmosfere sa naše poslednje radionice u 2016. Srećni praznici!

U Pegasus Centru imali smo priliku da ugostimo novosadsku televziju Kanal 9 koja je napravila prilog o našoj radionici – Efikasno upravljanje stresom. Uživajte!

Atmosfera sa radionice “Kako poećati samopouzdanje”

Gostovanje  u emisiji Život pobednika  na temu povezanosti psihologije i sporta i promocije letnjeg kampa životnih veština 28.04.2014.  

Gostovanje našeg psihologa u jutarnjem programu RTV na temu vaspitanja dece i izgradnje dobre komunikacije 2012.

Pogledajte delić atmosfere sa naših team building-a. Njih uvek obeleži opuštena atmosfera, mnogo smeha i zabave… Međutim, iako se zabavljamo mi se upoznajemo, povezujemo, učimo jedni o drugima, a samim tim jačamo timove.

Team-building uvek protekne u opuštenoj atmosferi, uz mnogo smeha i zabave… Ali, iako se zabavljamo, radimo na jačanju timskog rada i umrežavanju timova.

Pogledajte prilog novosadske televizije o stresu u kojem govori naš psiholog Filip Tasić.

Naš psiholog Filip Tasić o post-prazničoj depresiji za televiziju Kanal 9

Naš psiholog Filip Tasić gostovao je u emisiji “Dobar dan” na televiziji Pink i pričao o psihoterapiji i efikasnom prevladavanju stresa.

Edukacija “Tehnike regrutacije i selekcije kadrova”

Poslušaje gostovanje našeg psihologa u emsiji Sektor plus na radiju Novi Sad na temu prevencije agresivnosti kod adolescenata 16.10.2015.

Video Pegasus