“Reci mi i ja ću zaboraviti, pokaži mi i možda ću zapamtiti, uključi me i ja ću razumeti.”

Šta su individualne obuke, edukacije i treninzi?

Individualne obuke pružaju Vam priliku da steknte praktično primenjiva znaja i veštine, kao i da razvijate sposobnosti u određenoj oblasti. Često dobijamo pitanja od klijenata: “kada planirate da održite obuku na ovu temu.” Određene obuke organizujemo dva puta godišnje, ili ređe. Shvatili smo da dosta naših klijenata imaju potrebu za obukom u nekom trenutku, a da se tada baš ne održava obuka otvorenog tipa. Iz tog razloga, nastala je nova usluga – individualne obuke, edukacije i treninzi.

Koje su prednosti individualnih obuka, edukacija i treninga?

Ovaj tip obuka je najefikasnija metoda za sticanje potrebnih znanja, veština i sposobnosti. Pored uštede vremena i novca, ovakva obuka daje direktan prenos znanja i praktičnog iskustva predavača i to tačno u oblasti koja Vas zanima. Najveća prednost ovakvih obuka jeste upravo to što je sva pažnja predavača posvećena Vama.

Naš način rada

Naše obuke „skrojene su po meri učesnika“ tj. njihovom potrebom za edukacijom u određenoj oblasti. Psihoterapijski pristup i dugogodišnje iskustvo u oblasti upravljanja ljudskim resursima čini naše obuke prilagođene Vašim potrebama.
 
Na treninzima koristimo: