Trenutno aktuelne otvorene obuke i treninzi

Ovde možete pratiti koje otvorene obuke planiramo da održimo u narednom periodu, kao i druge aktulenosti i dešavanja u Pegasus Centru. Ukoliko Vam je neka otvorena obuka interesantna, a nismo je planirali u skorije vreme, budite slobodni da nas kontaktirate, jer određene obuke sprovodimo i individualno (1 na 1).

Zašto otvorene obuke i treninzi

Pegasus Centar poseduje dugogodišnje iskustvo u razvoju ljudskog potencijala kroz seminare, treninge i psihološke radionice otvorenog tipa. Svi oni koji žele i imaju potrebu da rade na sebi uspešno će to učiniti razvojem veština kroz edukativne radionice. Veštine, sposobnosti i znanja koja se usavršavaju na ovako organizovanim edukacijama usvajaju se kroz interaktivne i kreativne aktivnosti. Prostor Centra, u kome se i održavaju otvoreni treninzi je prilagođen i tehnički opremeljen, za aktivno i praktično angažovanje edukanata, jer se upravo tako veštine, sposobnosti i znanja efikasno usvajaju i ostaju zapamćene. Određene obuke otvorenog tipa sprovodimo i Van Novog Sada u prostorijama naših partnera.

Naš način rada

Naše obuke „skrojene su po meri učesnika“ tj. njihovom potrebom za edukacijom u određenoj oblasti. Psihoterapijski pristup i dugogodišnje iskustvo u oblasti upravljanja ljudskim resursima čini naše obuke prilagođene Vašim potrebama.

Na obukama koristimo